I dette afsnit diskuterer vi Agile kontra Vandfald. Er der situationerne, hvor det er mere effektivt, at arbejde efter en faseopdelt model – det, vi kalder en vandfaldsmetode? Tore forsøger efter bedste evne at repræsentere vandfaldsargumenterne, og Martin har opgaven med at skyde dem ned med Agile argumenter. Vi tager også en snak om, hvor vandfaldsmetoderne kommer fra.

De fleste krediterer Winston W Royce for at have opfundet vandfaldskonceptet, da han udgav sit berømte paper ”Managing the Development of Large Software Systems” i 1970. Vi diskuterer, om Royce i virkeligheden er blevet misforstået, og om hans råd og intentioner, faktisk vare mere agile end han siden er blevet skudt i skoene. Du finder Royces originale paper her:

http://www-scf.usc.edu/~csci201/lectures/Lecture11/royce1970.pdf

Tidskoder:
00:14 intro
03:00: Dagens emne: Agile kontra Vandfald
04:35: Gennemgang af Winston Royce paper
18:18: Agile vs Vandfald battle royale
43:15: Lytterspørgsmål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *